Üzleti munkatársak lapja

dokumentumok, információk, hirek, karrierista.com

linkek, karrierista.com

kapcsolat , karrierista.com

linkek, karrierista.com

hirdetések, karrierista.com

   ÚJ ÉVEZRED

MARKETING-KOMMUNIKÁCIÓ

Foxkeh

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Egy év után nincs behajtás A parkolási bírságok közül az egy éven túli eseteket a bíróságok nem tárgyalhatják, a folyamatban lévőket pedig meg kell szüntetniük - megváltozott a szabályozás. A behajtók az Alkotmánybírósághoz fordulnak.
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírek-Cikkek
Hírek-Cikkek : Kft

Kft

korlátolt felelősségű társaság tagjai és a tagok törzsbetéteinke összege (tájékoztató jellegű iratminta)

 
TAGJEGYZÉK
………………. Korlátolt Felelősségű Társaság
(székhely: ……… Budapest, …………………. utca … szám)
 
 
I.     A társaság tagjai és a tagok törzsbetéteinek összege
 
I/1.       ..………………………….…. (név/cégnév)
           ……… Budapest, …………………. út …. szám (lakcím/székhely)
           ………..…. Ft (törzsbetét)
I/2.       ..………………………….…. (név/cégnév)
           ……… Budapest, …………………. út …. szám (lakcím/székhely)
           ………..…. Ft (törzsbetét)
I/3.       ..………………………….…. (név/cégnév)
           ……… Dombóvár, …………………. út …. szám (lakcím/székhely)
           ………..…. Ft (törzsbetét)
 
A társaság törzstőkéjének mértéke: ……………….. Ft, azaz …………………….. forint, mely az alábbiakból áll:
pénzbeli betét: …………………. Ft, azaz ………………………. forint,
nem pénzbeli betét: …………………. Ft, azaz ………………………. forint.
 
II. Mellékszolgáltatás, pótbefizetési kötelezettség, az üzletrész átruházásának korlátozása és kizárása
 
II/1.    A jelen tagjegyzék I/1. pontjában megnevezett tag (..………………………….…. név/cégnév) a társaság 20… …………….. hó …… napján aláírt társasági szerződésében a törzsbetéte szolgáltatásán kívül egyéb vagyoni értékű szolgáltatás (a továbbiakban: mellékszolgáltatás) teljesítését vállalta.
 
           A mellékszolgáltatás tartalma, meghatározása
           A(z) ……….. Budapest, …………………….. út …… szám alatt található ingatlan használati jogának a társaság részére történő átengedése a társaság bejegyzett tevékenységének folytatása (telephely) céljából.
          
           A mellékszolgáltatás teljesítésének feltételei
           A tag köteles
- az ingatlant körülvevő kerítés épségét folyamatosan ellenőrizni, szükség esetén annak karbantartását elvégezni;
- napi 24 órában biztosítani a – belépésre igazoltan jogosult – társasági alkalmazottaknak, beszállítóknak és egyéb személyeknek a ki- és bejutását.
 
           Díjazás a mellékszolgáltatás teljesítéséért
           A mellékszolgáltatás teljesítéséért a tagot külön díjazás illeti meg, mely díjazás mértékének meghatározása a taggyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozik.
 
           A mellékszolgáltatás nem vagy nem megfelelő teljesítésének jogkövetkezménye
           A tag az általa vállalt mellékszolgáltatás nem vagy nem megfelelő teljesítése esetén kötbér fizetésére köteles, melynek összege napi ……………… Ft, azaz …………………………… forint.
          
II/2.    A társasági szerződés felhatalmazása alapján a taggyűlés jogosult arra, hogy a veszteségek fedezésére pótbefizetési kötelezettséget írjon elő a tagok számára.
 
           A pótbefizetés legmagasabb összege
           Az egyes tagok részére előírható pótbefizetés legmagasabb összege
              ..………………………….…. (név/cégnév)        …………….. Ft
           ..………………………….…. (név/cégnév)        …………….. Ft
           ..………………………….…. (név/cégnév)        …………….. Ft
           lehet. Ezek az összegek a tagok törzsbetéteinek arányában, azok 15 %-aként lettek meghatározva.
           A pótbefizetés összege a tag törzsbetétjét nem növeli.
 
           A pótbefizetés gyakorisága és ütemezése
           A taggyűlés pótbefizetési kötelezettséget üzleti évente összesen egy alkalommal írhat elő.
           Pótbefizetési kötelezettség a törzsbetétek teljes befizetése előtt is előírható.
          
           A pótbefizetés teljesítésének módja
           A tag a taggyűlés pótbefizetést elrendelő határozatának kézhezvételét követő 8 napon belül köteles a rá eső részt egyösszegben, készpénzben a társaság megjelölt számlájára befizetni.
 
           Pótbefizetés visszatérítése
           A veszteség pótlásához nem szükséges pótbefizetéseket a tagok részére vissza kell fizetni, de a visszatérítésre csak a törzsbetétek teljes befizetése után kerülhet sor.
 
           Pótbefizetési kötelezettség késedelmes vagy nem teljesítése
           A pótbefizetési kötelezettség késedelmes teljesítése, vagy a kötelezettség teljesítésének elmulasztása a tag tagsági jogviszonyának megszűnését eredményezheti.
 
II/3.    A társaság tagjai a társasági szerződésben az üzletrész kívülálló személy részére történő átruházását a taggyűlés beleegyezéséhez kötötték. Amennyiben a taggyűlésnek a beleegyezés megadására vagy megtagadására vonatkozó döntése szükséges, úgy a taggyűlést határozathozatal végett legkésőbb az átruházási szándék bejelentésétől számított 30 napon belül össze kell hívni.
 
           A taggyűlés a hozzájárulást abban az esetben tagadhatja meg, ha az üzletrész átruházása a társaság tevékenységi körével azonos tevékenységet főtevékenységként folytató belföldi vagy külföldi természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, valamint természetes személy közeli hozzátartozója részére történik.
 
           A társasági szerződés vonatkozó rendelkezése értelmében tilos az üzletrész adásvételi szerződésen kívüli jogcímen, kívülálló személy részére történő átruházása.
 
 
Budapest, 20… év ………………… hó ……. nap
 
 
 
 
                                     ……………………………………. (aláírás)
                                              ügyvezető
 

     

 www.titokshop.hu


 

ÚJ, KOZMETIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÁSÁVAL FOGLALKOZÓ VÁLLALKOZÁS: A 

MINCERPHARMA LÉPETT A MAGYAR PIACRA.

CÉLJA:LUXUS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK FORGALMAZÁSA,  MINIMÁL  ÁRON.  A CÉG A BEVEZETÉST A GYÁRTÓI ÁR BIZTOSÍTÁSÁVAL TÁMOGATTA MEG.

FORGALMAZÓKAT KERES

 


 


 Autonóm, kreatív munkát igényel a magyar
 


-Ugyanazért a munkáért a nőknek ugyannyi bért kell kapniuk, mint a férfiaknak . Tovább >>


 

     
     
Hirdetésed helye
     
     
websas.hu
     

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)